Afdrukken

Fijn dat u onze Z-wave home site hebt gevonden. Op deze site probeert de HAShop als extra service naar haar klanten, een verzameling van werkende domotica oplossingen te presenteren.

Oplossingen die door onszelf, een van onze installateurs of door onze klanten zijn uitgewerkt. Oplossingen om u in staat te stellen het maximale uit uw domotica installatie te halen op weg naar uw eigen "Intelligente Woning".

Hebt u zelf ook een mooie oplossing gerealiseerd en wilt u deze ook graag gepubliceerd zien op deze site? Laat het graag even weten.

Uw oplossing wordt dan (natuurlijk met naamsvermelding) ook als oplossing aan deze site toegevoegd. Uiteindelijk willen we natuurlijk graag dat we hier een zo breed mogelijk oplossingenpakket kunnen presenteren waar alle HAShop klanten hun voordeel mee kunnen doen.

Natuurlijk zijn de hier gepresenteerde oplossingen niet alleen voor de HAShop klanten toegankelijk. Wel zullen we in de komende periode bezien in hoeverre we voor onze eigen relaties extra mogelijkheden aan de site kunnen toevoegen.

Mogelijkheden zoals het downloaden van compleet uitgewerkte oplossingen, fabrieksinformatie, handleidingen en achtergrondinformatie.

Maar goed, eerst maar eens een leuke hoeveelheid oplossingen presenteren zodat U ons ook kunt laten weten of dit initiatief door u wordt gewaardeerd.

 

Met vriendelijke groet,

Enver Tanriverdi
HAShop